2.KIZIMIN SAĞ KÖPRÜCÜK KEMİĞİ KIRIK OLDU

Bebeğinizin dünyaya geliş hikayesini bizimle paylaşır mısınız?

2.KIZIMIN SAĞ KÖPRÜCÜK KEMİĞİ KIRIK OLDU

İleti Lady » 18 Kas 2008, 00:58

merhaba,ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı ikinci hamileliğim de yine düşük tehlikem olduğu için hep istirahat halinde geçirdim kanamam oldu wc dışında hiç kalkmadım 2.5 ay kadar normal hamileler gibi gezebildim sonra erken doğum tehlikem başladı hastaneye yattım çıktım yine istirahatli geçti günlerim kızım biraz sabırsız çıktı doğuma 3 hafta vardı kanamam oldu hastaneye gidelim muayene olur gelirim diye gittim doğum başlamış diye aldılar iyi ki bavulumu almışım 11.30 du gece yatışım yapıldı sabah 8.30 da doğuma aldılar ilk doğum olunca insan acemi oluyor nasıl yapıcam Allahım yardım et dedim elhamdülillah sağlıklı 2660 gr kızım dünyaya geldi :cnm: :nzr: adı sueda şimdi 5 yaşında
ikinci kızımın hamileliği rahattı ilk kızımınkine göre.sonunda erken doğum riskim oldu yine 1 hafta önceydi kızımı annem götürmüştü bende oturuyordum ağrı gelip duruyordu ben zaten rahimde açılmam olduğu için hep ağrı hissediyordum o sandım sonra dk tutayım bakalım dedim baktım rutin 15 dk başladı o sıra annem suedayı getirdi öğle uykusu için yatır diye anne ağrım var heralde doğurucam dedim banyoya girdim duş için .bunu ilk kızımda erken doğum için hastaneye yattığımda bir abla söylemişti sancıların başlayınca duş al sancıların sıklaşır diye bende duş aldım çıktım eşimi aradım gel sancım arttı diye eşim geldi saat 4 te hastaneye gittik 4.30 da oldu.zor oldu 3550 gr doğdu.maşallah kilosu iyi dediler bana göstermeden yenidoğan servisinde muayene olucak diye götürdüler dikişim atılırken neden göstermediler bir şey mi var dedim normalde de olan çocuklar indiriliyor mu aşağıya dedim evet indiriliyor bir şey yok merak etme dediler.beni müşahade odasına aldılar 2 saat geçti kızımı getirdi hemşire dikkat et sağ kolu kırık kafasının sol tarafı şiş dedi kolunu duyunca dünyam yıkıldı ağlamaya başladım :(( ağladım ağladım 4 saat müşahade odasında kalıyorsun sonra odana çıkıp yakınlarınla görüşebiliyorsun fakat vakit geçti .benden sonra doğumlar sıklaştı beni unuttular benim odaya çıkmam saat 11 i buldu.annemi görünce kolunu söyledim :(( ağladım odada 2 arkadaş benim ağladığımı görünce çocuk doktorunu görmeye gitmişler.beni anlatmışlar doktor görüşmeye geldi kolunun değil köprücük kemiğinin kırık olduğunu her doğumda olabileceğini düzeleceğini söyledi gitti eşimde abisi ortopedi de çalışıyor ona sormuş bu tip vakaların çok geldiğini düzeldiğini söylemiş biraz rahatladım kızım hastanede kaldığımız müddet içinde hiç uyumadı geceleri.hastanede zor günler geçirdim geceleri koridorlarda gezmekten yorulurdum halimi görenler acırdı üzülürdü.neyse 1 hafta sonra çıktık hastaneden .çıkınca özel doktora çıkardık kızımı güvenemedim doktora muayene olsun diye kolunun düzeleceğini kafasında şişliğinde önemli bir şey olmadığını 2 yaşına kadar elimize geleceğini söyledi öylede oldu kolu 15 gün dikkat ettim giydirirken yatırırken yıkarken Elhamdülillah :dance: kolunu hiç hareket ettirmiyordu yavaş yavaş hareket ettirmeye sonra oynatmaya başladı düzeldi çok şükür kafasında ki şişlikte 2 yaşına kadar küçüldü daha sonra kayboldu çok şükür şimdi kızımın adı nurseza 3 yaşında sağlıklı elhamdülillah :cnm: :nzr:
Ben hala düşünürüm kızımın köprücük kemiğinin kırık oluşunda kafasının şiş oluşunda hemşirelerin yanlışları mı sebep oldu suçlari var mı diye .varsa hakkımı helal etmem
:kalp: Allah doğum yapacaklara yardım etsın Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese.ALLAHA EMANET OLUN :kalp:
[url=http://img17.imageshack.us/my.php?image=zssx0wc4.gif]Resim[/url]
[url=http://imageshack.us]Resim[/url]
Lady
Faal Üye
Faal Üye

Kullanıcı avatarı

mutluyum çok şükür
0 Rh +

YaÅŸ: 28
Nakit: 0.00
Burç: Akrep

DİKKAT

Bu konuya 9 cevap yazılmış.

Devamını görüntülemek ve cevaplamak için kayıt olmalı ya da oturum açmalısınız.

Kayıt Ol ya da Oturum aç

DoÄŸum Hikayeleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir